Dragon Quest X'in Senaryosu Aydınlandı

Oyunda seçebileceğimiz toplam 5 ırk bulunacak
19.12.2011 12:16 Alkan Adakaner

      Square Enix'in sürpriz bir şekilde MMO olarak duyurduğu Dragon Quest X: Rise of Five Tribes'ın senaryosunun nasıl başladığına dair ayrıntılar ortaya çıktı. Oyunda iki kimsesiz kardeşi yöneteceğiz.
 
      Shounen Jump dergisinde yer alan bilgilere göre Dragon Quest X, Etene adlı bir kasabada başlıyor. Biz de bu kasabada sürekli sorun çıkaran iki kimsesiz kardeşi yönetecekmişiz. Daha doğrusu iki kardeş yaratıp bir tanesini yöneteceğiz.
 
      Yetkililerin açıklamasına göre oyuna insan formunda başlayacağız. Daha sonra ise Ogre, Elf, Dwarf, Puklipo ve Weddie ırklarından birissine dönüşme şansımız olacak. Ünlü karakter tasarımcısı Akira Toriyama sadece ana karakterleri değil, Etene kasabasındaki bazı karakterlerin de tasarımını bizzat yapmış.
 
     Serinin diğer oyunlarından çok farklı bir yol izleyerek bir MMO olacak olan Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes 2012 yılı içinde Wii ekranlarına, daha sonra ise Wii U'ya çıkacak. Bakalım Square Enix girdiği bu riskin karşılığında başarılı olacak mı? Final Fantasy XIV firmaya çok zor günler geçirtmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 1 Saat önce Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 2 Saat önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 3 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 3 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler