Driver: San Francisco'dan Multiplayer Tanıtımı

Shift'i sadece araç değiştirmek için değil diğer araçları yoldan çıkarmak için de kullanabiliyorsunuz.
01.08.2011 18:07 Gökhan Yılmaz

 
     Driver: San Francisco'nun multiplayer moduyla ilgili yeni bir video yayınlandı. Ubisoft'un Reflections stüdyosu tarafından tekrar hayata döndürülecek oyunun multiplayer modunda herkese göre bir eğlence var.
 
     Anlatılanlara göre multiplayer'da eğlenceye dahil olmak çok hızlı ve kolaymış. Oyundaki seviyeniz yükseldikçe yeni araçlar, silahlar ve özellikler açabileceksiniz. Fakat asıl öne çıkan özellik, oldukça ilginç bir mekanik olan Shift oluyor. Shift sayesinde oyun moduna göre belirli süre aralıklarında ve belirli bölgelerdeki istediğiniz bir araca anında ışınlanabiliyor ve dengelerin değişmesine neden olabiliyorsunuz. Bu şekilde aksiyondan uzak kalmıyor ve kaza yaptığınızda tekrar yakalayabiliyorsunuz.
 
     Diğer bir özellik olan Swap ise altınızdaki aracı anında değiştirmenize yarıyor. Yani bu sefer siz olduğunuz yerde kalırken kullandığınız araç değişiyor. Elbette garajınızdaki araçlardan seçim yapabiliyorsunuz, yani bu durumun ne kadar avantajlı olacağı galerinizdeki araçların kalitesine göre değişiyor.
 
     Multiplayer modlar standart yarış oyunlarına göre farklılık içeriyor. Klasik split-screen özelliğinin yanı sıra kendi bölgenizi korumak, uzun atlayışlar yapmak, co-op desteğinden yararlanmak, bayrak kapmaca oynamak ve daha fazlası Driver: San Francisco'da oyuncuları bekliyor. Aşağıdaki oynatıcıdan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler