Driver'dan Yeni Video + Avrupa Çıkış Tarihi

Driver: San Francisco'daki araçlara bayılacağımıza eminiz
28.04.2011 20:31 Alkan Adakaner


      Ubisoft, Driver: San Francisco'nun Avrupa çıkış tarihini açıkladı ve yeni videosunu yayınlandı. Oyunun bu videosunda hikayedeki karakterlerimize yakından bakıyoruz.
 
      Driver: San Francisco, 3. oyundan bir kaç ay sonra geçiyor. İstanbul'daki mücadeleden sonra Jericho, San Francisco'ya kaçmıştır. Tabi ki Tanner de onun ardından bu şehre gelir. Bu defa kendisine yardımcı olmak için Jones adlı dedektif de yanındadır. Hapishaneden kurtularak zırhlı bir polis aracı çalan azılı düşmanımız Jericho'nun peşine düşen ikilimizin macerasında zorlu takip sahnelerine tanık olacağız.
 
       2 Eylül'de Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Driver: San Francisco'nun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler