EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu

27.06.2024 22:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'e yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise futbol serisi içerisinde önemli bir yere sahip ve bu türün öncülerinden olan EA Sports FC 24 kütüphaneye eklenmiş durumda. Artık oyunu abonelik kapsamında ek bir ücret ödemeden oynayabilir ve kendi kariyerinizi oluşturabilirsiniz.
 
Xbox Game Pass kütüphanesi büyümeye devam ediyor
 
 
 
EA Sports FC 24'ü oynamak isteyen kullanıcıların Game Pass abonesi olması gerekiyor. Güncel fiyatlara göre PC ve Konsol üyelikleri ayrı ayrı 159 TL olarak elde edilebiliyor. Hem PC hem de Konsol versiyonlarını içeren Ultimate paketin aylık ücreti ise 209 TL olarak karşımıza çıkıyor. 
 
EA Sports FC 24, bildiğiniz üzere şu anda en yeni futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda isterseniz bir kariyer oluşturabilir, hazırlık maçlarına çıkabilir ve diğer oyuncularla çevrimiçi maçlarda mücadele edebilirsiniz. Oyuncu transferleri, güncel sistemler ve daha fazlasıyla beraber tam bir futbol deneyimi elde edebiliyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler