Episode 3 Protestolarına Gabe Newell'dan Açıklama

Biz de mi kapıya dayansak?
27.09.2011 16:30 Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere Valve'in ofisinin önünde iki arkadaş, küçük çaplı bir protesto göstermişti. Protestoların odak noktası ise, kayıplara karışan Half Life 3 veya Half Life 2: Episode 3'dü. Valve'in patronu Gabe Newell, protestolar hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
 
     PC Gamer'a röportaj veren Gabe Newell, protestoların kendinlerini mutlu ettiğini söyledi. Gabe Newell, protestocular için sorulan soruya, "Gerçekten harikaydı. Daha fazla kalmalarını isterdik. Hatta kendilerine pizza ısmarlamıştık." şeklinde esprili dille bir cevap verdi. Newell, "İki ya da üç gün devam ettiler protestolarına. Serimize bağlanan bu insanları görmek bizleri mutlu ediyor." eklemesini yaptı.
 
     Ayrıca Newell, ilginç bir anısını da paylaştı; "Kanadalı kişilerin protestosu sadece internet sitelerine yansıyan bir protestoydu. Aslında herşey bunlarla sınırlı değil. Bir keresinde binamızdan bir çalışan bir şey var sanıp endişelenmişti. Ardından polisi aramıştı fakat polis de büyük bir Team Fortress 2 hayranı çıkmıştı. Evet, polisler bile bizi protesto etmişti."
 
     Bu arada meraklısına ekleyelim. Gabe Newell'a röportajda Half Life'ın devam oyunu için de soru soruldu fakat kendisi, "Half Life 3 veya Episode 3 hakkında sizle paylaşabileceğimiz bir şey yok." açıklamasını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı 09 Temmuz Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezonu Ertelendi 09 Temmuz Atlas Fallen, Xbox Game Pass Kütüphanesine Gelebilir 09 Temmuz Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 09 Temmuz Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 09 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler