Fable 3'te Daha Fazla Hayvan Olacak

11.05.2010 10:23 Alkan Adakaner


 
     Fable serisinin muhteşem dünyası  içinde gezinmek bile büyük bir zevk. Peter Molyneux ve ekibi 2 oyunda da hayranlıkla izleyeceğimiz bir çevre yarattı. Fable 3 ile beraber oyunun dünyasının çok daha büyük olacağı biliniyor, ama bu yeterli değil.
 
     Fable 3'ün sanat takımından John McCormack oyundaki hayvanların azlığının kendisini her zaman üzdüğünü söylüyor. Bu nedenle yeni oyunda hayvan sayısını arttıracaklarmış. Peki hangi hayvanlarla karşılaşacağız?
 
    Yarasa, tavşan, ördek, bülbül, akbaba, kertenkele, sıçan, kelebek, böcekler, arılar, köpek, ateş böcekleri, kaz ve inek yeni oyunda karşımıza çıkacak hayvanlar arasında olacak.
 
    Bu tür ayrıntılar önemsiz gibi görünse de oyunun dünyasını daha da gerçekçi yapacaktır ve benim gibi sırf o dünyada gezinmeyi bile seven oyuncular için ise harika olacaktır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler