Fallout 4 İçin Olduğu Düşünülen Site Sahte Çıktı

14.11.2013 23:03 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz saatlerde yayınladığımız bir haberde ZeniMax Media adına kayıtlı "TheSurvivor2299.com" adında bir siteden bahsetmiştik. Bu sitenin Fallout serisiyle ilgili bir teaser sayfası olabileceği oyuncuları heyecanlandırmıştı. Ancak yapılan araştırmalar sonrasında görünen o ki, site sahte. 
 
    Haberimizi okuyanların bileceği üzere sitedeki bip sesleri, mors alfabesiyle 11.12.13 tarihini gösteriyordu. Ancak gün/ay/yıl sıralaması Avrupa'da kullanılan bir sıralama. Bethesda ise bir Amerikan şirketi.
 
    Oyuncuların buldukları sadece bu değil. ZeniMax Media adına kayıtlı olan bütün resmi sitelerin kayıt işlemleri Corporation Domains aracılığıyla yapılmış. Ortaya çıkan TheSurvivor2299.com'un kaydı ise GoDaddy'den yapılmış.
 
    Ve gelelim 'asıl' sonuca. TheSurvivor2299.com'un IP olarak açılımı http://5.133.13.121 adresinden çıkıyor. Bu domain ise Polonyalı bir hosting firmasına ait. Kısacası, Fallout 4'ün duyurusu yine başka bir bahara kaldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsanevi PES Serisinin Küllerinden Doğan eFootball™ Kick-Off Çıktı! 04 Haziran Japonya’da Anime Kültürünün Kalbi Akihabara’da Gacha Dükkanınızı Açın! 04 Haziran Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs eFootball™ Championship 2026 Dünya Finalleri, Tayland'ın Bangkok Şehrinde Düzenlenecek 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler