Fallout: New Vegas'da Robot Fahişeler Olacak

28.08.2010 00:15 Levent Polater


 
 
    ESRB, Fallout: New Vegas'a M yani Yetişkin damgası vurdu. Oyunun kan ve şiddet içereceği, küfürlü cümleler kullanılacağı gibi sex sahnelerinin de oyunda bulunacağı belirtilmiş. ESRB'nin sex sahneleri ile ilgili açıklaması ise bir kaç güne damga vuracak cinsten olmuş.
 
    Oyunda, bir noktaya gelinince geneleve girilebileceği ve burada ister insan ister robot bir fahişe ile cinsel etkileşime girilebileceği açıklanmış. Evet yanlış duymadınız, bir robot ile... Unutmayın ki bu kaynak ESRB ve aksi çıkması neredeyse imkansız.
 
    Son zamanlarda sex sahneleri çoğu oyunda görülür olmaya başladı. Heavy Rain, God of War, Dragon Age: Origins, Mass Effect ve şimdi de Fallout: New Vegas. Hayırdır yapımcılar? :)
 
    Robot sevgisine 22 Ekim'de çıkışını yapacak olan Fallout: New Vegas ile ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 3 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 4 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 5 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler