Gelecekte Harekete Duyarlı Oyunculuk Nasıl Olurdu?

Sanırım Move ve Sharp Shooter gelecekte daha karizmatik görünecektir
05.09.2011 13:05 Alkan Adakaner


     Resistance 3 bu hafta piyasaya çıkıyor ve Playstation 3 sahipleri yeni bir özel oyuna kavuşuyor. Sony'nin harekete duyarlı kontrol cihazlarını da destekleyen bu oyun gelecekte harekete duyarlı kontrol cihazları ile nasıl olurdu?
 
     Freddiew'un hazırladığı yeni videoda Sharp Shooter ve Move gibi kontrol cihazlarını kuşanan Freddie Wong Resistance 3'teki düşmanlarımız olan Chimera'lara karşı savaşıyor. Bu video geleceğin oyunculuğunun nasıl olabileceğine dair bir örnek de olabilir.

     Aşağıda Freddiew'un "Future Motion Control Gaming" adlı videosu izleyebilirsiniz. Ekip yine başarılı bir iş çıkarmış. Ne dersiniz gelecekte sokakta böyle oyun oynama şansımız olur mu?

[DHVIDEO=3150]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler