Halo 5: Guardians'ın Senaryo Modu Halo 4'ten İki Kat Uzun Olacak

08.08.2015 02:58 Ömür Gencer


      Halo serisinin yeni üyesi Halo 5: Guardians'ın en çok merak edilen yönlerinden birisi de hikayesi. Yapımcı ekip 343 Industries, Gamescom festivali sırasında Halo 5: Guardians'ın senaryosu hakkında konuştu.
 
       Belirtilene göre Halo 5'in senaryo modu, Halo 4'ün senaryo modundan iki kat daha uzun olacak. Ekip oyun için daha da uzun bir senaryo planladıklarını ancak yapım aşamasında bu senaryoyu daha kısalttıklarını dile getiriyor.
 
      Daha önce Halo 5: Guardians'ın tüm senaryo modunun 4 kişiye kadar co-op oynanabileceği ortaya çıkmıştı. Oyunun dikkat çeken bir başka noktası ise oyun alanının önceki Halo oyunlarına nazaran çok daha geniş olması. Halo 5: Guardians, Xbox One'a özel olarak 27 Ekim'de çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 2 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 4 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 5 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler