Halo: Reach'te 63.Haftanın Fiyaskoları

Görsellik üst seviyede..
05.12.2011 00:53 Ersin Kılıç


     Jack ve Geoff'un muhteşem sunumları ile şenlenen Achievement Hunter kapsamında yayınlanan Fails of the Weak, yani haftanın fiyaskoları programının yeni bölümü yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden ilginç sahneler bizi bekliyor.
 
     Oyunun hatalarının da her zaman olduğu gibi komik sahneleri ortaya çıkardığı bu haftanın videosundaki favorim ise adete bir "Troll" gibi davranan oyuncu oldu. Videonun ilk sahnelerinden birisinde tam suikast yapmak üzereyken takım arkadaşının müdahalesi ile rakibini elinden kaçıran oyuncu hemen takım arkadaşına saldırıyor ve onu öldürüyor. Videonun ağır çekiminde ise müdahaleyi yapan oyuncunun görünmezlik özelliği ile ortadan sıvıştığını ve yanlış oyuncunun bu duruma maruz kaldığını anlıyoruz.
 
     Programın 63. bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3658]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler