Lara Croft'un Online Co-op'u PS3 & PC'de Ertelendi

21.09.2010 17:47 Alkan Adakaner


 
     Lara Croft and the Guardian of Light belki gelecek hafta Playstation Network ve Steam üzerinden satışa çıkacak, ama oyunu online co-op oynamak isteyenler biraz daha beklemek zorundalar.

      Oyunun Xbox Live'daki online co-op'unun bu ay sonuna ertelendiği daha önce açıklanmıştı, bu konuda bir değişim yok. Xbox 360 sahipleri belirlenen tarihte online co-op'a kavuşacaklar, fakat PS3 ve PC kullanıcıları için bu mod açıklanmayan bir tarihe ertelendi.

      Crystal Dynamics yetkilileri bu ertelemenin nedenini "modun olabildiğince iyi çalıştığından emin olmak için biraz zaman ihtiyacımız var" sözleriyle açıkladı.
 
      Yerel co-op konusunda bir sorun yok, ama Pc kullanıcıları sadece yapay zekanın yönettiği karakterle oyunu oynayabilecek. PS3 kullanıcıları ise arkadaşlarıyla yerel olarak oyunun zevkini çıkarabilecekler.
 
       Geliştirici, Ekim'den Aralık ayına kadar bütün formatlarda 5 indirilebilir içerik paketi çıkaracağını açıklamıştı. Bu paketlerden 3 tanesi yeni bulmaca, keşif ve dövüşler içeriyor, 2 paket ise oynanabilir karakterler içerecek. Bakalım Lara Croft ve Totec'e kimler katılacak.
 
        Lara Croft and the Guardian of Light şu an Xbox Live'da yayınlanıyor, Steam ve PSN'de ise 28 Eylül'de yayınlanacak.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler