Little Big Planet Serisi Yok Olmayacak

Yaratıcılık, Little Big Planet'ı en iyi tanımlayan sözcük
02.07.2011 14:44 Alkan Adakaner


    Media Molecule, Little Big Planet serisi ile büyük bir hayran kitlesi kazandı. Playstation platformlarına özel geliştirilen bu seri sunduğu müthiş eğlence ve yaratıcılık konusunda oyunculara da imkan tanıması ile büyük beğeni kazandı.
 
     Bir süre önce Xbox 360 ve Platystation 3 için iki oyun üzerinde çalıştığını açıklayan Media Molecule, Little Big Planet serisinden biraz uzaklaşmak istediğini söylemişti. Bu açıklama serinin hayranlarını biraz üzmüştü, çünkü Little Big Planet'tan uzaklaşmak istemiyorlardı. Anlaşılan uzaklaşmayacaklar da.
 
    Media Molecule yetkililerinin yeni açıklamasına göre firma Little Big Planet ile her zaman ilgilenecek ve daha fazla eğlence sunacakları oyunlar geliştirecek. O nedenle endişelenmemize gerek yok.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı 09 Temmuz Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezonu Ertelendi 09 Temmuz Atlas Fallen, Xbox Game Pass Kütüphanesine Gelebilir 09 Temmuz Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 09 Temmuz Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 09 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler