Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı!

17.06.2024 21:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac ekibi tarafından şu anda arka planda geliştirilme aşamasında bulunan ve sadece kısa bir duyuru fragmanına tanıklık ettiğimiz Marvel's Wolverine projesinden yepyeni sızıntılar ortaya çıktı. Bu sızıntılar, Marvel's Spider-Man 2 ve Marvel's Spider-Man 3'ün resmi olmayan PC sürüm detaylarını bizlere sunan Brezilyalı mod geliştiricilerinden geliyor.
 
Görüntüler oyunun erken yapısına ait 
 
 
 
Marvel's Wolverine'in şu anda resmi olmayan PC sürümünden çeşitli oynanış detayları hem sosyal medyada hem de çeşitli forumlarda dolaşıyor. Ancak bu oynanış görüntüleri erken geliştirme sürecinden geldiğinden dolayı pek çok özellikten mahrum bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla final sürümü temsil etmiyor. Ancak yine de oyundan neler bekleyebileceğinize dair çeşitli fikirler elde edebiliyorsunuz.
 
Bu görüntüleri ve sızıntı içerikleri herhangi bir şekilde sizlerle paylaşmak istemiyoruz. Dolayısıyla bunları bulmak isterseniz internet üzerinden kısa bir arama yapabilirsiniz. Marvel's Wolverine, beklenildiği üzere ilk olarak Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation konsoluna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Daha sonraki yıllarda ise PC platformuna gelmesini bekleyebiliriz.
 
Oyun için yeni ve resmi detaylar ilerleyen süreçte yayınlanması bekleniyor. Aynı zamanda oyunun şu anda herhangi bir çıkış tarihi de bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 42 Dk önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 1 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 1 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler