Max Payne 3 İçin Direct X 11 Onaylandı

22.03.2012 19:45 Levent Polater

 
    Rockstar, Max Payne 3 için PC oyuncularını özellikle pahalı ekran kartına sahip oyuncuları sevindirecek bir açıklama yaptı.
 
    Verilen bilgiler doğrultusunda Max Payne 3 için Direct X 11 onaylandı. Bu da oyunun PC'lerde daha yüksek kalitede görsellik vaat ettiğini gösteriyor. Rockstar ayrıca PC için yüksek frame rate oranı, hassas fare ve klavye kontrolü, full görsel ve kontrol ayarlama, özelleştirme desteği ve opsiyonel 3D özelliğini onayladı.
 
    Max Payne 3'ü her PC'nin en yüksek grafik ayarlarında oynayamayabileceğini belirten Rockstar, geniş bir Grafik konfigürasyon seçeneği önümüze sunacakmış.

    PC yakasında işler yolunda görünüyor. Fakat çıkış tarihi konusunda ise konsollar önde. Oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümü 18 Mayıs'ta çıkacakken, yapımın PC sürümü 1 Haziran'a kadar bekletecek.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 3 Saat önce Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 3 Saat önce Pokemon Temalı Uyku İzleme Uygulaması 100 Milyon Dolar Kazandırdı 4 Saat önce Yeni The Witcher 3 Modu İstediğiniz Karakteri Oluşturmanıza İzin Veriyor 5 Saat önce Nintendo Switch Sports'a Basketbol Modu Resmi Olarak Eklendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler