Microsoft: Her Üç Yılda 1 Halo Oyunu Yeterli Değil

22.09.2010 10:20 Alkan Adakaner


 
     Bungie, ortalama her 3 yılda bir Halo oyunu piyasaya çıkarması Microsoft için artık yeterli değil. firma Xbox 360 satışlarının fırlamasına neden olan, yüz milyon dolarlarca gelir sağlayan Halo serisini artık daha çok karşımıza çıkarmak istiyor. 
 
     Bundan sonra Microsoft'un kurduğu 343 Industries tarafından geliştirilecek olan Halo serisi hakkında konuşan Microsoft Game Studios'tan Phil Spencer "Her yıl bir Halo oyunu çıkarmak gibi belirgin bir stratejimiz yok. Daha önceki ritmimizdeki gibi her 3 yılda bir Halo oyunu çıkarmanın muhtemelen yeterli olmadığını da söylemeliyim." sözleriyle bir Halo oyununu aceleye getirmeyeceklerini, ama serinin hayranlarını da çok bekletmeyeceklerini vurguladı.
 
      Gelecek yıl Halo'nun 10. yılını kutlayacak olan Microsoft, 3 yıllık geliştirme süresi içerisinde serinin hayranlarının arada kalan zamanlarında da Halo'yu unutmamasını istiyor, bunun için de multiplayer'ın yanı sıra Xbox Live'dan farklı içerikler sunma amacında.
 
     Halo: Reach'in muhtemelen 2-3 yıl boyunca Xbox Live'ın en çok oynanan oyunlarından birisi olacağını düşünürsek yeni oyun gelene kadar Halo'dan ayrı kalınmayacaktır. Tabi senaryo ile ilgili Xbox Live içeriklerine se serinin hayranları hayır demeyecektir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 7 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler