Monkey Island 2 SE'a İlk Video Geldi

17.06.2010 16:28 Ersin Kılıç


     The Secret of Monkey Island Special Edition ile geçtiğimiz yıl güzel bir nostalji yaşatan Lucas Arts, aynı nostaljiyi bu sene de Monkey Island 2 Special Edition : Le Chuck's Revenge ile yaşatmaya hazırlanıyor.
 
     Geçtiğimiz aylarda oyunun duyurusunu yapan Lucas Arts, sonunda oyuna ait ilk tanıtım videosunu da paylaştı. Artık klasikleşen Monkey Island melodisi ile açılışını yapan videonun ilk sahnelerinde oyunun eski versiyonunu görüyoruz. Ormanda sıkışıp kalan Guybrush, ağaca asılı olan telefonu eline aldığı gibi bir oyun yardım hattını arıyor. Takıldığını söyleyen Guybrush'a cevap ise oyunun yeni mi yoksa eski versiyonunda mı olduğu soruluyor.
 
     PC, PSN, Xbox Live ve iPhone için çıkışını yapacak olan oyunun bu eğlenceli tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 2 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 4 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 5 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler