Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu

20.06.2024 14:29 Umut Tandoğan

 
 
Game Freak ve WonderPlanet, iOS ve Android için oynaması ücretsiz yeni yelken macera RPG'si PAND LAND'ın 24 Haziran'da Japonya'da çıkacağını duyurdu. Ön kayıt, App Store ve Google Play üzerinden yapılabilir.
 
Keşfedilmemiş toprakların yayıldığı "Pandorand" adlı bir dünyada geçen sıradan bir deniz macerası RPG'si ve bir keşif ekibinin lideri oluyorsunuz ve efsanevi hazineyi bulmak için bir yolculuğa çıkıyorsunuz! Dünyayı dolaşın, arkadaşlarla tanışın, hazine arayın ve keşiflerinizi paylaşarak ilişkilerinizi genişletin! 
 
400'den fazla türde yoldaş ve hazine ortaya çıkıyor! Topladığınız arkadaşlarınızı ve hazinelerinizi sergileyerek bir takım oluşturun! Dekore edilen takım bir macera takımına dönüşecek! Üstelik resimli kitabı doldurmanız maceranızda size avantaj sağlayacak! Tüm türleri tamamlamayı hedefleyin! 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı 18 Dk önce Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler