PVZ:Garden Warfare, 20 Şubat'ta Xbox Konsollarında

Garden Warfare sizi kuşbakışından, bahçenin ortasına davet ediyor.
21.11.2013 17:11 Ömer Ongun

 
   Electronic Arts bugün yolladığı bir basın bülteniyle Plants vs Zombies: Garden Warfare'ın Xbox 360 ve Xbox One çıkış tarihlerini açıkladı. PVZ serisinin yeni survival temalı shooter oyunu 18 Şubat'ta ABD semalarında, 20 Şubat'ta Avrupa'da, 21 Şubat'ta da İngiltere'de çıkacak.
 
   PVZ: Garden Warfare'ın yapımcısı Brian Lindley, "Plants vs Zombies dünyasını ve karakterlerini sevenler, bu oyunla onlara daha farklı bir açıdan bakacaklar" dedi.
 
   PVZ: Garden Warfare, DICE'ın yeni Frostbite 3 motorunu kullanıyor ve 3 ayrı moda bölünmüş 10 dan fazla harita içeriyor. Bunlardan Garden Ops tek takım oyuncuları AI kontrolündeki zombilere karşı savaştırırken, Team Vanquish ve Garden & Graveyards modları tamamen PVP üstüne. Oyunun Xbox One versiyonu ise fazladan Split Screen ve Boss Mode seçeneklerini içeriyor.
 
EA ne yazık ki oyunun PC versiyonunun çıkış tarihini henüz açıklamadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler