PlayStation Plus'a Temmuz Ayında Gelecek Oyunlar Sızdırıldı!

10.07.2024 19:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti PlayStation Plus kütüphanesine yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise içinde bulunduğumuz Temmuz ayı itibarıyla sisteme eklenecek olan oyunların sızdırıldığını söyleyebiliyoruz.
 

PlayStation Plus'a Temmuz 2024'te altı yeni oyun ekleniyor

 
 
 
Dealabs yazarı billbil-kun tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre bu ay abonelik hizmetine 6 farklı oyunun dahil edileceğini söyleyebiliyoruz. Billbil-kun, her ay düzenli olarak bu oyunların sızıntısını gerçekleştiriyor ve aynı zamanda şu ana herhangi bir şekilde yanılmadı. Dolayısıyla genel olarak doğru bir şekilde içeriklerin önceden sızdırıldığını aktarabiliyoruz.
 
17 Temmuz tarihinde PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerine sunulacak olan oyunlara bir bakış atacak olursak:
 
- Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
- Remnant II
- Pathfinder: Wrath of the Righteous – Enhanced Edition
- Mount & Blade II: Bannerlord
- No More Heroes 3
- Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition 
 
Son olarak sızıntıyı yapan kişi Remnant: From the Ashes'in bu ayki PlayStation Plus Oyun Kataloğu'na ekleneceğini iddia etti. Ancak bu durum şu an için doğrulanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'da 140 Bin Satırlık Diyalog Bulunuyor 1 Saat önce Gran Turismo 7 Ekibi Oyunculardan Özür Diledi 2 Saat önce Lost Soul Aside Oyunundan Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 3 Saat önce 2si1: Game Pass Zammı, Ubisoft'un Açıklaması ve Daha Fazlası 4 Saat önce GTA 6, Oyun Sektöründe Yaşanan Grevden Etkilenecek mi? 27 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler