Project Cafe'nin 8 GB Kapasitesi Olacak

Yeni konsol Project Cafe kod adıyla isimlendiriliyor.
03.05.2011 19:57 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo'nun Wii'nin arkasından geliştirdiği yeni HD konsolu sızan bilgilere göre Flash tabanlı 8 GB Hard disk'e sahip olacak. Böylece kapasite Wii'ye göre 16 kat arttırılmış olacak.
 
     Ayrıca yeni konsolun Blu-ray tarzında 25 GB'ye kadar veri depolayabilen diskler kullanacağı söyleniyor. HD olacağı belirtilen konsolun şu an için 1080p mi yoksa 1080i çözünürlük mü destekleyeceği bilinmiyor fakat diğer bilgilerin Nintendo'ya çok yakın kaynaklardan geldiği belirtiliyor.
 
     8 GB kapasite Wii'ye göre çok daha geniş olsa da, Xbox 360'ın 2005'te ilk çıktığında 20 GB opsiyonel Hard diske sahip olduğunu düşünürsek az gelebilir. Eğer bu büyüklükte bir Hard disk ile gelecekse, Nintendo'nun büyük boyutlu indirilebilir oyunlar sunamayacağı bir gerçek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 9 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 9 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 9 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 9 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler