Quantic Dream'in Yeni Projesi Infraworld Olabilir

Heavy Rain eşsiz bir deneyimdi
04.08.2011 08:55 Alkan Adakaner


     Heavy Rain ve Fahrenheit ile gönlümüzde taht kuran Quantic Dream'in 2006 yılında iptal ettiğini açıkladığı Infraworld adlı projesine tekrar başladığına dair yeni bir ipucu ortaya çıktı. 
 
     Sony'nin Infraworld'un Amerika'daki isim haklarını satın alması yine "Playstation" platformuna özel bir Quantic Dream oyunu geliyor söylentilerine yol açtı. Aslında böyle bir şey düşünmek de gayet normal, çünkü Heavy Rain sonrasında Sony ve Quantic Dream ilişkileri daha da artmıştı.
 
     Quantic Dream şu an iki yeni proje üzerinde çalıştığını daha önce açıklamıştı. Bu oyunlardan bir tanesi şu ana kadar yapılan oyunlardan çok farklıymış. Diğer oyunun adı ise bilinmiyor, ama "Fiv5" (firmanın 5. oyunu) geçici adıyla geliştiriliyormuş.
 
    Quantic Dream'in her oyununu büyük bir merakla beklememiz için elimizde Fahrenheit ve Heavy Rain gibi örnekler var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 1 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 2 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 16 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 16 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler