Rapor: Half Life 3, 2013'ten Sonra Çıkacak

20.09.2012 15:17 Samet Konuksal


    Resmi olarak duyurusu halen gelmese de, şimdiye kadar birçok söylentisiyle karşılaştığımız Half Life 3 adına yepeni bilgiler geldi. Valve'a yakın bir kaynağın ünlü Fransız site Journal du Gamer'a yaptığı açıklamalar, ses getireceğe benziyor.
 
    Yapılan açıklamaya göre Half Life 3'ün yapım süreci aktif olarak devam ediyor fakat epey karışık bir hal almış durumda. Valve oyunu 2013'ün sonrasına, yeni nesile çıkarmayı planlıyor. Ayrıca ismi verilmeyen kaynağın dediğine göre Half Life 3, serinin önceki oyunlarına göre tamamen yenilikçi bir sistemde işleyecek. Bu yenilikler arasında oyunun açık dünya oynanışına sahip olacağı, RPG tarzında bazı NPC'lerin yer alacağı ve görev sistemine kurulacağı söyleniyor.
 
    İnanıp inanmamak size kalmış fakat alınan rapor, resmi Xbox dergisinin internet sitesine kadar çıkmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler