Resident Evil 7, PS4 Pro'nun Nimetlerinden Faydalanacak

13.09.2016 14:43 Gazali Çetinkaya

   Sony, PlayStation 4 Pro'yu tanıtırken daha çok 4K ve HDR desteği üzerine yoğunlaşmıştı ve tanıttığı özellikleri sunacak oyunların listesi git gide artmaya devam ediyor. 
 
   Capcom da twitter ve resmi siteleri üzerinden yaptığı açıklamayla FPS korku oyunu Resident Evil 7'nin PlayStation 4 Pro üzerinde 4K ve HDR desteği sunacağını açıkladı. 4K çözünürlüğün ise native yani doğal mı yoksa özel bir teknik ile upscale edilerek mi verileceği konusunda net bir açıklama yapılmış değil.
 
 

 
   PlayStation VR ile de oynama imkanı sunacak Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 6 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 6 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 6 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler