Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi

05.07.2024 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 7 biohazard, planlandığı gibi Apple cihazlarındaki yerini aldı. Açıklanan detaylara göre oyun artık iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M serisi Apple Silicon çipine sahip tüm iPad ve Mac'ler için mevcut durumda.
 
Capcom oyunları Apple cihazlarına çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Tek bir satın alma işlemi ile hem iPhone, iPad hem de Mac'lerde oynama fırsatına sahip olacağınız bu sürümde cihazlar arası kayıt sistemi, çapraz ilerleme ve diğer özellikler destekleniyor. Ayrıca dokunmatik ekran kullanımına yardımcı olmak için yeni bir otomatik ateş etme sistemi de gelişmiş kontrollerle beraber geliyor. Oyun bu sayede tablet ve mobilde daha rahat bir şekilde oynanabiliyor.
 
Konsol benzeri bir deneyim yaşamak için Capcom diğer taraftan harici kontrolcü desteğinin de bu sürümde olduğunu aktarıyor. Bu pakette sadece temel oyun değil aynı zamanda Not A Hero DLC'si de yer alıyor. Diğer taraftan oyunun bir bölümünü ücretsiz olarak oynayabileceğiniz demo sürümü de mevcut. Oyunun fiyatı ise 20 dolar.
 
Bildiğiniz üzere daha önce Resident Evil 4 ve Resident Evil Village oyunları iPhone 15 Pro, iPad ve Mac cihazlarına çıktı. Şimdi ise Resident Evil 7 biohazard katıldı. Son olarak Resident Evil 2 remake oyunu geliştirilme aşamasında.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 11 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 11 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler