Resistance 3 Baştan Sona Oynanabilir Durumda

Düşmanlarımız oyun içinde bu kadar korkutucu olmayacaklardır
13.12.2010 09:42 Alkan Adakaner


    Insomniac yetkilisi James Stevenson, Resistance 3'ün tamamlandığını, ama oyunu daha iyi yapmak için çaba gösterdiklerini açıkladı.

    Resistance 3'ün bir çok içeriğinin tamamlandığını ve bir çoğunun da cilalandığını söyleyen Stevenson oyunun baştan sona oynanabilir olduğunu söyledi.

    Baştan sonra disk üzerinden oynanabilir durumda olan oyun için yaklaşık 8 aylık bir süre var ve Insomniac bu sürede oyunda gördüğü eksiklikleri gidermek için uğraşacakmış. Yeterli çalışma yapılırsa bu sürede oyundaki bütün kusurlar giderilebilir.

     Multiplayer modlarının da geliştirildiğini ve dünyanın çeşitli yerlerinden ana senaryoda gördüğümüz mekanları kapsayacağını söyleyen yetkili, Resistance 3 ile ilgili ümitlerimizi arttırdı.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler