Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi

05.07.2024 20:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Coffee Stain Publishing ve geliştiriciliğini Coffee Stain Studios'un üstlendiği birinci şahıs açık dünya simülasyon inşa etme oyunu Satisfactory tam sürüme kavuşuyor. Oyun bildiğiniz üzere şu anda erken erişim sürümüyle karşımıza çıkıyor ancak açıklanan detaylara göre 10 Eylül tarihinde Steam, Epic Games Store ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya tam sürüm olarak piyasaya sürülecek.
 
Satisfactory açık dünyada fabrika inşa etme deneyimi sunuyor
 
 
 
Tam bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Satisfactory bildiğiniz üzere ilk olarak 8 Haziran 2020 tarihinde erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi. Şu anda 30 dolarlık (Avrupa fiyatı) fiyata sahip olan bu yapım 11 Temmuz'a kadar 15 dolarlık fiyatla karşımıza çıkıyor. Ülkemizde ise yaz indirimleri kapsamında Steam'de 8.3 dolardan satışta. Oyun aynı zamanda tam sürüme ulaştığı zaman Avrupa'da 40 dolarlık fiyatla satışta olacak. Dolayısıyla ülkemizde de oyun mevcut fiyatından daha pahalıya satılacak.
 
Satisfactory içerisinde hem keşif hem simülasyon hem de savaş dinamikleri bulunuyor. Oyunun temelinde açık dünyada fabrika kurma sistemi yer alıyor. İstersek tek başımıza istersek de arkadaşlarımızla beraber oynayabileceğimiz yapımda yabancı bir gezegeni keşfetmeye çalışıyor, çok katlı fabrikalar oluşturabiliyor ve kendimize özgü sistemleri buraya yerleştirebiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 28 Dk önce Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 1 Saat önce The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 2 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 6 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler