Skyrim Haritası Morthal UE5'e Taşındı: Görüntüler Dikkat Çekici

16.07.2024 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda ekibi tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim’de yer alan Morthal haritası Unreal Engine 5 oyun motoruna aktarıldı. Yeniden ölçeklenen ve düzenlenen tasarımı ile beraber görüntüler bir hayli dikkat çekici.
 
Skyrim için hayran yapımı projeler gelmeye devam ediyor
 
 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi ve mod geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Leo Torres, yeni çalışması ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda yayınladığı videoyla The Elder Scrolls V: Skyrim’in Unreal Engine 5 oyun motorunda nasıl görüneceği ortaya çıkıyor. Torres, sadece Morthal haritasını değil aynı zamanda Blackreach, Whiterun, Solitude, Winterhold ve Falkreath bölgelerini de yeniden düzenlemiş durumda.
 
Açıklanan detaylara göre Morthal haritası düzenlenirken farklı modeller ve özel yapım parçalar kullanılmış durumda. Bu özel parçaların Blender programı kullanılarak yapıldığı belirtiliyor ve dokular ise Mixer programının bir parçası olarak bizlere sunuluyor. Mod geliştiricisi ayrıca tüm modellemeler ve bitkiler için Nanite, aydınlatma ve yansımalar için Lumen teknolojisini kullandı.
 
Son olarak bu hayran yapımı yeniden yapım sürümünün herkese açık bir şekilde paylaşılması planlanmıyor. Dolayısıyla bunu bir konsept proje olarak görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024'te Büyük Finale Yükselen İlk Takım EDward Gaming Oldu! 3 Saat önce Sniper Elite Geliştiricisinden Atomfall'un Çıkış Tarihi Açıklandı 23 Ağustos Alan Wake'ten Esinlenen WILL: Follow The Light Duyuruldu 23 Ağustos Sea of Thieves'in Playstation 5 Satış Sayısı Açıklandı 23 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun: REANIMAL 23 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler