Sony: PS Vita Çok Satmasa da Sevilen Bir Konsol

30.11.2013 09:51 Alkan Adakaner


     Playstation Vita teknik özellikleriyle gerçekten göz dolduran bir konsol. 7'den 77'ye herkes konsolu donanım olarak çok beğense de oyun çeşitliliği ve kalitesi konusunda beklenilen seviyeye gelemediği de aşikar.
 
     Sony ise konsolun çok satmamasına rağmen sevilen bir cihaz olduğunu vurguluyor. Fergal Gara'nın konsolun oyunları ve PS4'te Remote play desteği hakkındaki açıklaması şu şekilde:
  
    "Konsol her iki düzeyde de önem teşkil ediyor. Ps Vita belki en çok sattığımız konsol değil, ama hala çok sevilen ve saygı duyulan bir cihaz."
 
     "Ps Vita şu an çok daha cazip bir fiyata sahip. Artık konsolumuz daha fazla dijital içerik sayesinde dijital bir cihaza dönüştü ve en önemlisi Playstation 4'ün güçlü bir yoldaşı oldu.
 
    Gara, oyunculardan gelen geri bildirimleri çok ciddi bir şekilde ele aldıklarını ve böylece hem tek başına bir oyun cihaz olarak, hem de Playstation 4'ün bir yoldaşı olarak konsolda gerekli gelişimleri yaptıklarını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 2 Dk önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler