Sony: Vita, PSP Kadar Satamayacak Gibi Görünüyor

12.02.2014 09:59 Alkan Adakaner


     Sony'nin ilk taşınabilir oyun konsolu olan PSP belki satışlarda rakibi Nintendo DS'in çok gerisinde kaldı, ama 70 milyondan fazla satarak piyasaya başarılı bir giriş yapmıştı. Ps Vita ise öncülünün performansına erişemeyecek gibi görünüyor. Sony İngiltere'den Fergal Gara'nın bu konudaki bir açıklaması şu şekilde:
 
     "Playstation Vita, PSP ile aynı satış düzeyine ulaşamayı başaramayacak gibi görünüyor; ama bize umut veren şey Vita satışlarının düşmemesi; konsolun PS4 ile üstlendiği yeni rol henüz başladı."
 
     Bildiğiniz gibi Ps Vita hemen hemen bütün PS4 oyunlarında remote-play özelliğini destekliyor. Yani PS4 oyunlarını PS Vita ekranı üzerinden oynama şansınız var. Bu durum çok sayıda oyuncunun hoşuna gidiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 33 Dk önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler