Söylenti: Microsoft, Yama Ücretlerini Kaldırdı

27.06.2013 13:03 Samet Konuksal


    Microsoft, Xbox 360 dönemi boyunca yayıncılardan, oyunlara yayınlanan her güncelleme için bir miktar para istiyordu. Bu sistemle birlikte çoğu zaman bağımsız yapımcılardan büyük eleştiriler alan Microsoft, sistemi kaldırmışa benziyor.
 
    Eurogamer'ın birden fazla kaynaktan onayladığı rapora göre Microsoft, yapımcılardan aldığı yama ücreti sistemini kaldırdı. Bu senenin başında fiyat konusunda biraz hafiflemeye giden Microsoft, bundan sonra yayınlanacak yamalar için yapımcılardan ücret almayacak.
 
   Bu söylentinin doğruluğu adına şu an için bir onaylama gelmese de, oldukça iyi bir haber gibi gözüküyor. Zira bağımsız yapımcıların Microsoft maceralarını hep beraber haberlerden okuyorduk. Örneğin Fez'in yapımcısı, kayıt sorunlarını çözen ufak bir yama için günlerce beklemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı 09 Temmuz Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezonu Ertelendi 09 Temmuz Atlas Fallen, Xbox Game Pass Kütüphanesine Gelebilir 09 Temmuz Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 09 Temmuz Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 09 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler