SpiderMan'in Yeni Videosu Umut Verici

15.03.2012 12:04 Ersin Kılıç


     Uzun süredir kaliteli bir Örümcek Adam oyununa hasret kaldığımız doğru. Özellikle Rocksteady imzalı batman'den sonra süper kahraman oyunlarına daha da bir umutla bakmaya başladık. Fakat hiçbiri istediğimizi tam manasıyla veremedi. Özellikle Beenox imzasını taşıyan SpiderMan oyunları bizi hayal kırıklığına uğratmıştı. Tabi bunda son oyunların sürekli koridor mantığına sahip olması da sebep oldu.
 
     The Amazing SpiderMan ile birlikte tüm bu yargılarımız bir kenara atılabilir. Çünkü bu sefer firma bizi uçsuz bucaksız gökdelenler arasına bırakacak. Oyunun yayınlanan yeni videosunda ise Iguana'da gözüküyor. Açıkçası bu konuda biraz kafam karıştı. Videoda gözüken Iguana karakteri sıradan bir düşman mı? Yoksa bizim bildiğimiz Lizard karakteri mi tam olarak anlayamadım.
 
     Videoya baktığımızda özellikle akrobatik hareketler ve Örümcek Adam'ın binalar arasındaki süzülüşü dikkat çekiyor. Dövüş sistemi de videoda iyi gözüküyor. Fakat Beenox daha çok basit bir döüş sistemi ile karşımıza çıkıyordu. Umarım yeni oyun ile birlikte bu gidişatı kırıp "vurduğumuzu hissedebileceğimiz" bir dövüş sistemi ile karşımıza çıkar.
 
     Sonuç olarak oyunun bu videosu beni oldukça umutlandırdı. Umarım Spider Man 3 kalitesinde serbestlik sunan ve iyi bir dövüş sistemine sahip bir oyun olur. Yeni videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler