Stellar Blade İçin Yaz Güncellemesi Yayınlandı: İşte Yenilikler

26.07.2024 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini SHIFT UP ekibinin üstlendiği aksiyon-macera oyunu Stellar Blade için yepyeni bir yaz güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna iki yeni kıyafet ve yepyeni içerikler dahil edildi.
 
Stellar Blade'e yaz konseptli etkileşim unsurları eklendi
 
 
Güncelleme detaylarına bakacak olursak, büyük çöl vahasına sınırlı bir süre için yaz tatili temalı küçük bir alan eklendi. Ana karakterimiz EVE burada küçük bir mola verebilir ve çeşitli hediyeler alabilir. Yaz güncellemesine özel olarak sınırlı etkinliklerin yanı sıra aynı zamanda rahatlatıcı arka plan müzikleri ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 
Stellar Blade için eklenen güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda şezlong ile etkileşime girebileceğiniz bir sistemi beraberinde getiriyor. Bunun yanı sıra bölgedeki Clyde'ın dükkanından elde edebileceğiniz iki yeni kıyafet ve bir yeni aksesuarın olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Öte yandan Boss Mücadelesi ön ayarında saç rengi değişikliğinin uygulanmaması sorunu düzeltilmiş durumda ve diğer çeşitli hata düzeltmelerinin de güncelleme ile beraber oyuna eklendiğini aktarmakta fayda var.
 
Stellar Blade şu anda PlayStation 5 için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 4 Saat önce Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 5 Saat önce Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler