Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor

20.06.2024 14:42 Umut Tandoğan

 
 
Monster Couch ve Stonemaier Games, strateji kart oyunu Wingspan'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınlanacağını duyurdu. Merge Games ayrıca perakende satışta PlayStation 5 için temel oyunun yanı sıra "Avrupa Genişlemesi", "Okyanusya Genişlemesi" ve "Sezonluk Dekoratif Paket" indirilebilir içeriklerini içeren fiziksel bir Wingspan Özel Sürümü de yayınlayacak. Şuan için çıkış tarihleri ??açıklanmadı.
 
Wingspan şu anda Xbox Series, Xbox One, Switch, Steam ve GOG aracılığıyla PC, App Store aracılığıyla iOS ve Google Play aracılığıyla Android için mevcut. 
 
Wingspan, kuşlar hakkında 1 ila 5 oyuncu için rahatlatıcı, ödüllü bir strateji kart oyunudur. Oynadığınız her kuş, üç yaşam alanınızdan birinde güçlü kombinasyonlar zincirini genişletir. Amacınız en iyi kuşları keşfetmek ve yaban hayatı koruma ağınıza çekmek.

Kuş meraklıları (araştırmacılar, kuş gözlemcileri, ornitologlar ve koleksiyoncular) olarak en iyi kuşları keşfetmeye ve yaban hayatı koruma ağınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Her kuş, yaşam alanlarından birinde güçlü kombinasyonlar zincirini genişletir. Her habitat, korumalarınızın büyümesinin önemli bir yönüne odaklanır.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kovboy Temalı Çiftçilik Oyunu Cattle Country Duyuruldu 11 Dk önce Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler