Super Mario 3D Land'ın Çıkış Videosu

"Bowser sana başka kız mı yok oğlum?"
11.11.2011 13:08 Ersin Kılıç


     Nintendo 3DS'in en merak edilen oyunlarından biri olan Super Mario 3D Land'ın çıkmasına sadece birkaç gün kaldı. 18 Kasım'da batı çıkışını yapacak olan oyun, Japonya'da çoktan oynanmaya başlandı. Japonya'da 3DS satışlarına büyük bir katkı sağlayan Super Mario 3D Land'ın çıkış videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Videonun hemen başında oyunun konusuna yer verilmiş :). Mario gene bir mektup alıyor ve açtığında Prenses Peach'in Bowser tarafından tekrar kaçırıldığını öğreniyor. Tabi hemen yollara düşüyoruz. Videonun bundan sonrasında ise oyundaki ana özelliklere yer verildiğini görüyoruz.
 
    İlerleyiş dinamikleri dışında  oyunda kullanacağımız Rakun kostümü gibi Power-Up'lara da yer verilmiş. Oyunun çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler