Thief'in İlk İncelemesine 90 Puan

15.02.2014 17:20 Samet Konuksal


    Diğer oyunlara nazaran sessiz sedasız bir şekilde gelen Thief, ay sonunda PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak. Geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanan Thief'in oynanabilir sürümleri de dağıtılmaya başlanmış görünüyor. Öyle ki oyunun ilk incelemesi, pek de tanıdık olmayan bir kaynak yoluyla ortaya çıktı.
 
    İspanyol oyun dergisi PlayMania, Thief'in incelemesini yayınlayan ilk kaynak oldu. Henüz bir ambargoya sahip olan oyun, bu incelemeden 100 üzerinden 90 puan aldı. Oyunun 10-15 saat arası sürdüğünü belirten dergi, grafiklere 88, seslere 90, oynanabilirliğe 92, oyun uzunluğuna da 86 puan vermiş. 
 
    Thief incelemesinin artılarında gizlilik öğelerinin çok detaylı olduğu, oynanışa farklılıklar kazandırıldığı yer alıyor. Müzikleri beğenen dergi, oyunun atmosferini de artılar bölümüne eklemiş. Eksilerde ise yapay zekanın bazen sorun çıkardığı belirtilirken, uzun süren yükleme süreleri de yer almış.
 
Oyunun hangi platformda incelendiği bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 34 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler