Tim Willits: Valve Şu An Half Life 3 ile Uğraşıyor

07.08.2012 11:38 Erkut Köse


   Half Life 3 ile ilgili dedikodular son zamanlarda hız kazanmaya başladı. Önce Source Filmmaker'da ortaya çıkan bazı kod satırları, ardından da çeşitli yerlerden gelen açıklamalar oyuncuları iyiden iyiye heyecanlandırmaya yetti.
 
    Bu açıklamalardan bir yenisi de id Software çalışanı Tim Willits'den geldi. Yeni oyun üzerinde çalışıldığına inandığını söyleyen Willits, "Herkes biliyor ki Valve yeni Half Life üzerinde çalışıyor. Bence oyun çok iyi olacak ve insanlar bunu gördüğünde çok heyecanlanacaklar." diyerek konu hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.
 
    Her ne kadar sadece açıklamadan ibaret olsa da konu hakkındaki konuşmaların çoğalması bile artık yeni oyuna iyice yaklaştığımızın göstergesi. Umarız yakın zamanda Valve'den de daha net açıklamalar duyabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler