Valve Senaristi Half Life Filmini Düşünüyor

26.11.2012 17:27 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en sevilen serilerinden Half Life adına birçok film söylentisi de daha önceden çıkmıştı. Valve senaristlerinden Marc Laidlaw, bu fikirlere oldukça olumlu bir şekilde yaklaştı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Laidlaw, bazı yönetmen adaylarını bile şimdiden sınadı. Laidlaw, "Eğer Paul Verhoeven bilim kurgu filmlerine geri dönüş yaparsa, Half Life ile birlikte mükemmel işler ortaya çıkarabilir. Ayrıca Peter Jackson da kendini bu yönde çok geliştirdi ve benim için umut verici bir konuma geldi." sözlerini söyledi. 
 
    Daha önce Insane serisi için Valve'i düşünen Guillermo del Toro'yu da değerlendiren Laidlaw, "Aslına bakarsanız Del Toro, tam Half Life serisinin temasına uygun bir tarza sahip. Hem korku, hem kurgu bazında gerçekten başarılı işler ortaya çıkarıyor. Mesela birden kafanıza doğru fırlayan headcrabla ilgili Del Toro, harika bir korku atmosferi oluşturabilir." eklemelerini yaptı.
 
    Son olarak Valve senaristi, "Bu saydıklarım Half Life filmi için gerçekten yüksek potansiyele sahipler. Fakat muhtemelen şu an için her biri kendi projelerinin üzerinde çalışıyorlardır." sözleriyle birlikte heyecanlandıran Half Life hayranlarının umutlarını birazcık söndürdü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı 09 Temmuz Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezonu Ertelendi 09 Temmuz Atlas Fallen, Xbox Game Pass Kütüphanesine Gelebilir 09 Temmuz Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 09 Temmuz Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 09 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler