Valve'a Ait Sitede Half Life 3 Logosu! (Düzeltme)

21.12.2011 18:11 Samet Konuksal


     Duyuruldu, duyurulacak derken bazı oyun içi görüntülerde ve Valve çalışanları aracılığıyla son dönem içerisinde sıkça karşımıza çıkan Half Life 3, bu kez de Valve'a ait bir internet sitesinde gözüktü!
 
     Black-Aperture.com isimli sitede karşımıza çıkan Half Life 3 logosunun altında Valve'a ait haklarını korumaya yönelik olan bir yazıyı görüyoruz. Bu imzaya baktığımızda sitenin Valve'a ait olduğuna yönelik bazı fikirler çıkarabiliriz.
 
     Siteye baktığımızda sadece Half Life 3 logosunun altındaki Steam, Valve ve Source logoları yer alıyor. Half Life 3 logosuna tıkladığımızda ise site bizleri http://www.half-life3.com aracılığıyla http://orange.half-life2.com sitesine yönlendiriyor. Ayrıca sitede "Tümünü Seç"(CTRL+A) yaptığımızda ise Half Life logosunun içinde Aperture Science logosu gözüküyor.
 
     Portal'ın Aperture Science laboratuarından, Half Life'ın da Black Mesa'sından ortaya çıkan Black Aperture sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Gelecek düzeltme veya duyuruları merakla bekliyoruz!
 
Güncelleme: Steam forumlarında açılan konuda Steam moderatörü "smash", sitenin David Hassen isimli birisine ait olduğunu söyleyerek durumu yalanladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler