Vigil'den İlk Oyunu Oynamayanlara Özel Açıklama

16.07.2012 16:20 Tunahan Başol


     Oyun dünyasının kurak zamanlarını yaşadığımız yaz aylarında, oyunculara ilaç gibi gelecek olan Darksiders 2'nin geliştiricisi Vigil Games'ten Joe Mudureira, ilk oyunu oynamayanlara yönelik bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya bakılırsa oyuncular Darksiders 2'de eğlenebilmek için ilk oyunu oynamış olmak zorunda değiller.
 
     "Bence ilk oyunu oynamış olmak çok iyi. Çünkü yeni oyunda, ilk oyunda bulunan bir çok karakter geri dönecek ve War'un yaşadıklarına ait detaylar bulunacak. Ayrıca ana hikayede Death'in War'a yardım etme çabaları ilk oyun ile bağlantılı olacak. Ancak Darksiders 2'de eğlenebilemek için ilk oyunu oynamış olmak zorunda değilsiniz."
 
     Mudureira haklı olabilir, fakat Darksiders 2'den tam anlamıyla zevk almak için ilk oyunu oynamış olmak gerekiyor diye düşünüyorum.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive 600 Bin Satış Sayısına Ulaştı 20 Temmuz Flintlock: The Siege of Dawn Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 20 Temmuz EA Sports FC 25 PC Sistem Gereksinimleri 20 Temmuz Microsoft, Xbox Reklamlarını Sonlandırıyor mu? 20 Temmuz Steam'de 1.950 TL'lik Spor Oyunu Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz 19 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler