Xbox Game Pass'e Zam Geliyor: İşte Yeni Türkiye Fiyatları

10.07.2024 16:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass hizmetine %47'lik bir zam yolda. Sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada fiyat artışına söz konusu olacak hizmet bazı değişiklikleri de beraberinde getirmeye hazırlanıyor.
 

Xbox Game Pass'ten konsol seçeneği kaldırıldı

 
 
 
Xbox Game Pass kapsamında öncelikle büyük değişikliklerin olduğunu söylemek gerekiyor. İlk etapta konsol paketinin abonelik seçeneklerinden kaldırıldığını ve yerine başka bir seçeneğin  geleceğini aktarabiliyoruz. Microsoft tarafından açıklanan detaylara göre ülkemizde 159 Türk Lirasına satılan ve sadece Xbox sahiplerinin yararlandığı "Konsol Game Pass" artık erişilebilir değil.
 
Eğer daha önceden mevcut aboneliğinizi varsa konsollar için satın almış olduğunuz hizmeti ürün süresi bitene kadar kullanabileceksiniz. Bu hizmet 10 Temmuz yani bugün itibarıyla sona eriyor ve yeni aboneliklerden kaldırılıyor. Şu anda hizmet dahilinde sadece PC, Ultimate ve Core abonelik seçenekleri yer alıyor.
 

Yeni abonelik seçeneği Standart adıyla geliyor 

 
 
 
Konsol seçeneğinin kaldırılmasıyla beraber yeni bir seçenek "Xbox Game Pass Standart" adıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu abonelik seçeneğinin hangi tarihte yayınlanacağı belli değil. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
Xbox Game Pass hizmetinin ülkemizdeki fiyatlarına bakacak olursak yüzde 47'lik oranda zamlandığını aktarabiliyoruz. Eski ve yeni fiyat listesi ise şu şekilde:
 
- Ultimate paket 209 TL'den 309 TL'ye
- PC paket 159 TL'den 209 TL'ye
- Core paket 159 TL'den 175 TL'ye
- 3 aylık Core paket 399 TL'den 439 TL'ye çıkıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6, Oyun Sektöründe Yaşanan Grevden Etkilenecek mi? 27 Temmuz Atlas Fallen İçin New Game Plus Modu Geliyor 27 Temmuz One Piece Odyssey Artık Nintendo Switch'te 27 Temmuz Mortal Kombat 1 İçin Khaos Reigns Genişlemesi Duyuruldu 27 Temmuz Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 27 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler