Yeni FF Versus 13 Videosu Heyecanlandıracak!

03.01.2012 18:16 Ersin Kılıç


     Final Fantasy haberlerinde Square Enix'in bu seri hakkındaki stratejisinden sürekli dem vursam da serinin beni heyecanlandıran tek oyunu Final Fantasy Versus 13 hakkında yeni bilgiler geldikçe umudum da tekrar yeşeriyor diyebilirim. E3 2011 ve TGS 2011 fuarları sonrasında Jump Festa fuarını da es geçen Final Fantasy Versus 13'ün yeni videosu ise bu ay içerisinde yayınlanacak.
 
     Uzun süredir beklenen bu video ile ilgili EDGE dergisine konuşan Yoshinori Kitase, Final Fantasy versus 13 ve bu video hakkında bazı kısa açıklamalarda bulunmuş. 
 
     Oyunun hala yapım aşamasında olduğunu ve bu ay içerisinde Final Fantasy Versus 13 için yeni bir video yayınlayacaklarını açıklayan Kitase, "Sizi temin edebilirim ki yapım ekibi bu oyun için sıkı bir çalışma içerisinde" dedikten sonra oyunun bu yeni videosunda göreceklerimizin bizi heyecanlandıracağından emin olduğunu belirtmiş.
 
     Açıkçası serinin gidişatı için oldukça önemli bir yer teşkil eden Final Fantasy Versus 13'ün gidişatını büyük bir merakla beklesem de oyunun arkasında Final Fantasy ekibinin en eski ve has üyelerinden Tetsuya Nomura'nın bulunması ve özlenen dünya haritası gibi öğelerin bu oyun ile birlikte tekrar dönecek olması içimi ferahlatıyor. Yeni video için biraz daha sabretmemiz gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler