Yoshida: Batı'da PS Vita TV İçin Beklemede Kalın

14.09.2013 20:16 Alkan Adakaner


     Playstation Vita TV gerçekten de ilginç bir proje olarak oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Dual Shock 3'ü kullanarak TV ekranından Ps Vita oyunlarını oynamamızı sağlayan PS Vita TV'nin Avrupa ve Amerika bölgelerine gelip gelmeyeceği merak ediliyordu, Shuhei Yoshida bu konuda bir açıklama yaptı.
 
    "PSVita TV'nin Japonya dışında piyasaya çıkıp çıkmayacağını merak eden insanlara sadece şunu demek istiyorum "PS Vita TV öncelikle Japonya'da piyasaya sürülecek". Beklemede kalın."
 
    Anlaşılan Sony, Playstation Vita TV'yi Japonya dışında da satışa sunacak. Buna karşın şu an için Japonya'da konsola olan ilginin ne düzeyde olacağı merak ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler