Spider-Man'in Açık Dünyası Sunset Overdrive'dan Birkaç Kat Daha Büyük Olacak

10.07.2017 16:00 Gazali Çetinkaya

 
   Spider-Man oyununun açık dünyası Insomniac Games'in bir önceki açık dünya oyunundan daha büyük olacak.
 
   Bir kullanıcının twitter üzerinden sorduğu "The Witcher 3'e kıyasla Spider-Man'deki New York ne kadar büyük?" sorusuna geliştirici stüdyo Insomniac Games The Witcher 3 ile kıyaslama yapamayacağını ancak Sunset Overdrive'daki Sunset City'den birkaç kat daha büyük olduğunu belirtti.
 
   Insomniac Games'in Xbox One için geliştirdiği Sunset Overdrive küçük bir dünyaya sahip değildi. Firma daha önce yaptığı bir açıklamada Sunset Overdrive için, şu ana kadar yaptığımız en büyük oyun, demişti.
 
   Spider-Man oyunu filmlerin bir parçası olmayacak, Insomniac Games'in kendine özel bir hikaye oluşturmasına hatta kendi Spider-Man evrenini yaratmasına imkan tanınacak. Oyunun hikayesi ise Spider-Man ve Peter Parker'ın dünyasının birbirine zıt düşmesini anlatmaya çalışacak ve oyun maskenin altında gerçekten kimin olduğuna ve maskeyi taktıktan sonra kime dönüştüğüne odaklanacak.
 
   Spider-Man 2018'de PS4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler