Lineage II Yapımcıları F2P'yi Detaylandırdı

Goddess of Destruction güncellemesi şüphesiz güzel efektler ile gelecek.
01.11.2011 21:25 Beril Sergün


     Lineage II senelerdir piyasada olan ve beğeniyle oynanan bir MMORPG oyunudur, yapımcılar kısa bir süre önce yeni bedava sistemine geçeceklerini duyurmuşlardı, şimdi de bunu detaylandırmaya başladılar.
 
     Yapımcılara gelen soru karşısında cevap açık oldu; "Bedava olan oyunların ilk günlerde oyuncuları çok olur, yeni oyuncuları nasıl oyuna adapte etmeyi düşünüyorsunuz? Bu kadar uzun süredir piyasada olan bir oyunun insanların geride kalmamasını nasıl sağlayacaksınız?"
     "Lineage II'nin ilk 76 level'ı yeniden gözden geçirildi ve daha kolay yapılabilir hale getirildi, böylece eski oyunculara daha kolay yetişebilecekler. Bunun yanında Goddess of Destruction güncellemesi geldiğinde yeni sunucular açacağız bu sayede yeni oyuncular buraya geçerlerse daha kolay adapte olabilecekler."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lineage II Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton, “Dinkum”’un Steam Kış İndirimlerinde Yer Alacağını Duyurdu 19 Aralık eFootball™'da "Yeni Yıl Kampanyası" Başladı 18 Aralık MIMESIS, Erken Erişime Açıldıktan Kısa Süre Sonra Bir Milyon Satışı Aştı 18 Aralık eFootball™'un da Yer Aldığı espor Turnuvası FIFAe World Cup 25™'te Şampiyonlar Belli Oldu! 16 Aralık Krafton ve Neon Giant, Yeni Oyunları No Law'ı Duyurdu! 16 Aralık
Forumdan Konular
DH'den Haberler