Minecraft PS3'te Sönük Başladı

29.12.2013 02:49 Samet Konuksal


    Mobil platformlarda, Xbox 360'da ve PC'de fırtına gibi estiren Minecraft, bu ay içerisinde PS3 için çıkmıştı. Fakat gelen haberlere göre Minecraft'ın PS3 çıkışı biraz sönük başladı.
 
    Oyunun konsol sürümlerini geliştiren 4J Studios'un Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. 26 Aralık'ta gelen açıklamada, oyunun 500 binden fazla PS3 oyuncusuna ulaştığı vurgulanıyor. Minecraft, PS3 için 17 Aralık'ta Amerika'da çıkmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
haganeno 29.12.2013 03:31:37

Bunca zaman sonra çıkış yaparak, milyonlar satmayı gerçekten bekliyorlar-mıymış...??

Visee 29.12.2013 04:00:21

Minecraft eskisi gibi oynanan oyun değil artık ne bekliyorlardı?

BSC Misafiri 29.12.2013 07:56:23

Türk ya da değil dünya genelinde bir Playstation oyuncu birliği ve kavramı var. Nedir o birlik ve kavram arkadaşlar bilmeyenlerinize anlatayım. Ülkemizden örnek verelim. Ülkemiz insanın genlerinde olan birşeydir. Ben bir PS3 kullanıcısıyım ve oyunu sırf Microsoft'dan para aldığı için o platformlara çıkartan ve her seferinde oyunun PS3 versiyonu sorulduğunda PS3'ü kötüleyen bir oyun yapımcısı tüm laflarını yutup artık Microsoft'dan yeteri kadar para kopartamayınca Sony platformunada oyununu yapması ve sözlerini yutması karşısında bu oyunu para verip almam o firmaya para kazandırmam. Bu Playstation oyuncularında olan bir durum. Ne Xbox ne PC kullanıcıları böyle detaylara takılmaz. Ama Playstation oyuncusu ise ki bahsettiğim oyuncu Playstation ile büyümüş şu an PS4 ile yoluna devam etmiş ve diğer konsollara bağlanmamış kemik kitle oyuncusu ise bunu her bu şekilde davranan yapımcı ve firmaya oyunlarını almayıp protesto ederek cevaplarını verirler. Dünya'da iki tane karakteristiği çok belli firma ve oyuncu kitlesi vardır. Buna katılın katılmayın umrumda değil ve onlarında umrunda değil çünkü bunlar gerçekler. Bu iki karekteristik firmadan birisi Sony diğeride Nintendo'dur. Bugün Sony Nintendo için her koldan açıklamalar yapıyor dikkat edin Wii U daha yeni yarışa başlıyor başarılı olacaklar diye. Aynı şekil her E3 fuarında bakın Nintendo oyun yapımcıları Sony standlarında Sony oyunlarını dener oynarlar. İkisininde karakteri var oyunculuk adına. O yüzden Microsoft'dan gelen yalak oyun yapımcılarının Playstation ya da Nintendo konsolunda şansı olmaz. İşleri yaver gitmez. Bunu böyle bilin.

UnmaskYourDesire 29.12.2013 10:39:18

Zaten çoğu insan bilgisayarında oynar eğer oynayacak olsa. Bilgisayarda skin, resource pack ve mod desteği gibi şeyler sunuluyor çünkü. PS3 çıkışında aslında düşük bir satış olacağı belliydi fakat, Xbox 360 çıkışında oldukça şaşırmıştım. Rakamları gayet iyiydi.

bozcan 29.12.2013 11:25:13

Terraria neyse de bu oyun benim hoşuma gitmiyor nedense, PS3'de de sönük kalmasının sebebi eski havasının olmayışıdır oyunun bir de TR PSN de 43tl falan sanırım OHA Bu oyunu çok merak eden PS kullanıcısı illaki PC'de deneyimleyip hevesini almıştır.

carlosolivera31 29.12.2013 11:43:31

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Türk ya da değil dünya genelinde bir Playstation oyuncu birliği ve kavramı var. Nedir o birlik ve kavram arkadaşlar bilmeyenlerinize anlatayım. Ülkemizden örnek verelim. Ülkemiz insanın genlerinde olan birşeydir. Ben bir PS3 kullanıcısıyım ve oyunu sırf Microsoft'dan para aldığı için o platformlara çıkartan ve her seferinde oyunun PS3 versiyonu sorulduğunda PS3'ü kötüleyen bir oyun yapımcısı tüm laflarını yutup artık Microsoft'dan yeteri kadar para kopartamayınca Sony platformunada oyununu yapması ve sözlerini yutması karşısında bu oyunu para verip almam o firmaya para kazandırmam.

Bu Playstation oyuncularında olan bir durum. Ne Xbox ne PC kullanıcıları böyle detaylara takılmaz. Ama Playstation oyuncusu ise ki bahsettiğim oyuncu Playstation ile büyümüş şu an PS4 ile yoluna devam etmiş ve diğer konsollara bağlanmamış kemik kitle oyuncusu ise bunu her bu şekilde davranan yapımcı ve firmaya oyunlarını almayıp protesto ederek cevaplarını verirler.

Dünya'da iki tane karakteristiği çok belli firma ve oyuncu kitlesi vardır. Buna katılın katılmayın umrumda değil ve onlarında umrunda değil çünkü bunlar gerçekler. Bu iki karekteristik firmadan birisi Sony diğeride Nintendo'dur. Bugün Sony Nintendo için her koldan açıklamalar yapıyor dikkat edin Wii U daha yeni yarışa başlıyor başarılı olacaklar diye. Aynı şekil her E3 fuarında bakın Nintendo oyun yapımcıları Sony standlarında Sony oyunlarını dener oynarlar.

İkisininde karakteri var oyunculuk adına. O yüzden Microsoft'dan gelen yalak oyun yapımcılarının Playstation ya da Nintendo konsolunda şansı olmaz. İşleri yaver gitmez. Bunu böyle bilin.
KUSURA BAKMA KARDEŞİM MICRO PARAYI BASIYORSA SONY YAPACAK BU TİCARET BUNU YAPIMCIYA DEĞİL SONY YADA MICRO HANGİSİ PARAYI BASARSA YAPIMCI ORAYA GİDER SENDE Bİ YAPIMCI OLSAN İŞİN GEREĞİ SENDE YAPARDIN ...

BSC Misafiri 29.12.2013 12:22:57

minecraft 2 yaparlar artık

RedBearded 29.12.2013 13:46:52

Minecraft PC'de oynanır..

Master_Evil 29.12.2013 13:58:30

millet doymuştur artık, normal bi durum

mehmedaltair 29.12.2013 16:40:44

500k çok iyi lan 15 günde desek zaten diğer platformlarda 1 yılda 10 milyon oldu

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball™'un 30. Yılını Kutluyor 26 Haziran İstanbul’da Geçen Hikaye Odaklı Macera Oyunu Pera Coda’nın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı 25 Haziran KRAFTON, inZOI için Resmi ModKit Güncellemesini Yayımladı ve Mac Sürümünü Ön Siparişe Açtı 13 Haziran KRAFTON İlk Kez Steam Publisher Sale Event’e Katılarak En Kapsamlı İndirimlerini Gerçekleştiriyor 13 Haziran PUBG: BATTLEGROUNDS 36.1 Güncellemesi, ‘Hayatta Kalan’ Kademesini Sunar 12 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler