Far Cry 4'te Filler, Hem Silahınız Hem de Bineğiniz

29.06.2014 14:47 Tunahan Başol


     E3'te yayınlanan videolarda sık sık gördüğümüz filler, Far Cry 4'te oyuncuların hem yardımcısı hem de silahı olacak. Bir röportajda konuşan geliştiriciler, Far Cry 4'te yapabileceğiniz taktiklere dair bazı açıklamalar yaptı.
 
     Öncelikle, yayınlanan videolarda görüldüğü gibi binek olarak kullanabildiğimiz veya yanımızda geldiğinde yapılara saldıran fillerin üzerine yapışkan patlayıcılar yerleştirip, ona arkasından ateş ederek düşmanlarınızın arasına gönderebilir ve orada patlatabilirsiniz.
 
     Benzer şekilde araçlarınızla bir tepeye çıktıktan sonra içine patlayıcı yerleştirip, frenlerini boşalttığınızda, arabanız da sizin bir silahınız haline gelecek. Ayrıca Far Cry 3'ün beğenilen özelliği hayvanların derisini yüzerek ekipman yapmak yeni oyunda da bulunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus aboneliğine zam geldi! | NewGamePlus 18 Nisan Indiana Jones and the Great Circle Şimdi PlayStation 5 Konsollarında Oynanabilir 17 Nisan Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus 11 Nisan 2025 Yılında Nintendo Switch 1 Alınır Mı? 11 Nisan The Elder Scrolls Online, 2025 yılı için Seasons of the Worm Cult ve diğer içerikleri duyuruyor 11 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler