Battlefield 3 Hileleri Üzerinde Çalışılıyor

Bildiri yapabileceğiniz yeri sağ üstte gösterdim.
12.01.2012 15:09 Gökhan Yılmaz

 
     DICE'tan Battlefield 3'ün hilecileriyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Devam eden çalışmalar üzerine oyuncular tarafından bildirilen hileciler engellenerek oyundan atıldı.
 
     DICE, hile sorununu son derece ciddi bir şekilde ele aldığını söylüyor ve bugünden itibaren Battlefield 3 hilecilerini tespit edebilmek için yoğunlaşacağını belirtiyor. İstatistikleri sıfırlama ve hesabı kapatma gibi yaptırımlar uygulanacak. Milyonlarca kişinin oyun zevki için bu azınlığın engellenmesi gerektiğini düşünüyorlar.
 
     Eğer birinin hile yaptığından şüpheleniyorsanız ne yapmalısınız? Öncelikle Battlelog'a girerek şüphelendiğiniz kişinin profil sayfasından isminin sağ üst tarafındaki üçgen ikona tıklamalısınız (Yukarıdaki resimde görülüyor). Bu size ne olduğunu anlatabileceğiniz bir bildiri penceresi açacaktır. Buradan mümkün olduğunca çok detayı yazarak yapımcılara şikayette bulunabilirsiniz. Oyuncunun nasıl hile yaptığını anlatmanız ve tercihen hile yaptığını düşündüğünüz maçın Battle Report linkini eklemeniz isteniyor.
 
     Bu bildiriler DICE analistleri tarafından incelenerek gerekli müdehalelerin yapılmasını sağlıyor. Daha yeni bir kaç yüz kullanıcı hile yaptığı için DICE tarafından engellendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
SOLID SNAKE 12.1.2012 15:16:42

Hile yaparak nasıl bir zevk alıyorlar Sadistlik gibi birşey bu heralde, Hile yapanların hepsi ruh hastasıdır başka bir açıklaması yok.

monsterfare 12.1.2012 15:31:02

@ghostliving Dediğine harfiyen katılıyorum hocam, bunun bir eğlencesi varsa sadece sapkınlık tatmini olsa gerek, yıllardır Online MP olarak birçok çeşit oyun oynadım ama hala akıl erdiremedim bunun tadı nerededir, gerçekten kişilikleriyle ilgili sorunları olduğunu düşünüyorum bu tür insanların.

Nightmare70 12.1.2012 15:43:41

rol yapma oyunu olsa hadi tamam diyecemde bu tür oyunlarda yapanlar cidden ruh hastası veya cod fanı :D(battlefieldcılara gıcıklık olsun diye yapan codcular olabilir :P)

BSC Misafiri 12.1.2012 15:49:18

hiçbiri oyundan zevk almak içim oynamıyor amaçları çabuk puan kasıp tüksek level olmak bence bence hile yapanların hesabı sıfınlanmalı ya da oyuna girişi yasaklanmalıdır

ghillie_suit 12.1.2012 16:40:13

Biraz genelleme gibi olacak da hilecilerin çoğu galiba Rus veya Ukraynalı filan. Ne zaman hile yapanlara küfür etsem kiril alfebesinde bir cevap geliyor

SOLID SNAKE 12.1.2012 16:52:13

quote:

Orijinalden alıntı: ghillie_suit Biraz genelleme gibi olacak da hilecilerin çoğu galiba Rus veya Ukraynalı filan. Ne zaman hile yapanlara küfür etsem kiril alfebesinde bir cevap geliyor
Yoldaşlar, Yankilere gıcıklık olsun diye ediyorlar

DBGgames 12.1.2012 16:54:30

hileciler yüzünden oyunun zevki çıkmıyor maalesef

kadiryel 12.1.2012 17:07:28

Multiplayer de hileye Karşıyım

FOX-BytkN 12.1.2012 17:11:44

bu birçok oyunda böyle yıllardır cod2 cod4 mp olarak oynarım ve bir clana mesubum, orada da oluyor hep hileciler ve bundan ne anladıklarını hala ve hala anlamış değilim ama genelde hileciler küçük yaşdaki oyuncular olmakta ve kendileri bir şeyi beceremeyince bunu elde etmek için hileye başvuruyolar bu şekilde oyunlardaki popülerliği yakalıyolar ama bundan zevk nasıl alıyolar anlamış değilim O.o

DHBSC55 12.1.2012 17:24:03

hileler ne tür acaba kill sayısını filanmı artırıyo yani oyun içinde oyunculara bi zararı varmı wall hack gibi örn.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mount & Blade II: Bannerlord’un Yeni Donanma Paketi “War Sails” 26 Kasım’da Sizlerle! 31 Ekim Krafton, Nvidia Ace İle Geliştirilen "PUBG Ally" İçin Oyun Testi Planlarını Açıkladı 31 Ekim Krafton, Dinkum'un Yeni "Animal Tracks" Güncellemesini Duyurdu 30 Ekim eFootball™, Ülkemize Özel Ay Yıldız Kampanyası'nı Sunar! 29 Ekim ReLu Games'in Co-op Korku Oyunu MIMESIS, Steam'de Erken Erişim'e Çıktı 29 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler