Fallout 4 ve Doom'dan Yeni Bilgiler QuakeCon Festivalinde Gelecek

10.07.2015 14:20 Ömür Gencer

       Geçtiğimiz ay düzenlenen E3 festivaline Bethesda uzun bir aradan sonra ilk defa katılmış ve oldukça beğeni toplamıştı. Fallout 4, yeni Doom derken oyuncuları E3'e damgasını vuran Bethesda, QuakeCon 2015'te de dopdolu oyunlarla sahne alacak.
 
        Yapılan yeni açıklamaya göre Bethesda, QuakeCon 2015'te Fallout 4'e ait bir sunum düzenlenecek. Bu sunum, yine E3'te olduğu gibi, oyunun yönetmeni Todd Howard tarafından verilecek.
 
        Fallout 4'ün yanında id Software ekibi yeni Doom'u bizlere bir kez daha gösterecek. ZeniMax Online Studios ekibi de The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited'a gelecek yenilikler hakkında oyuncuları bilgilendirecek. 

       Bahsettiğimiz Fallout 4 ve The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited sunumu 24 Temmuz'da, Doom sunumu ise 25 Temmuz'da düzenlenecek. QuakeCon 2015'i Bethesda'nın Twitch kanalından takip edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball Mobile'ın 8. Yıl Dönümünü Özel Oyun İçi Bir Kampanyayla Kutluyor 09 Mayıs GTA 6 İçin Beklenen Yeni Fragman Geldi 06 Mayıs Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan Subnautica 2 Geliştirici Günlükleri’nin İlki Erken Erişim’e Gerisayımı Başlattı 25 Nisan Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler