Ubi: "Sıradaki Assassin's Creed En Büyüğü Olacak"

26.01.2012 15:53 Samet Konuksal


     Yeni neslin en popüler oyunlarından olan Assassin's Creed serisi bir çok kesim tarafından beğenilmişti. Devam edileceği bilinen seri hakkında yeni oyun henüz duyurulmasa da, Ubisoft'un CEO'su ilk konuşmayı yaptı; "Sıradaki Assassin's Creed serinin en büyüğü olacak."
 
     MCV'ye konuşan Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, serinin başarısının, kendilerini serinin üstüne düşmeye daha da teşvik ettiğini dile getirdi. Guillemot, "Assassin's Creed serisi büyük bir hayran talebinin olduğu markalarımızdan. Örneğin Amerika'daki oyun satışlarında Assassin's Creed: Revelations, tüm yıl bounca ilk 10 listesinden düşmedi. Bu, büyük bir talebin olduğunun en iyi göstergesi." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Konuşmalarının devamında Ubisoft CEO'su, "Markayı diğer platformlara yaymanın yeni hayranlar çekeceğini, talebi arttıracağını düşünüyoruz. Bu yüzden sıradaki Assassin's Creed oyunumuz, şimdiye kadar çıkan en büyük oyun olacak." diyerek önümüzdeki yapımın durumunu gösteren ilk sinyali verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 68 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball™'un 30. Yılını Kutluyor 26 Haziran İstanbul’da Geçen Hikaye Odaklı Macera Oyunu Pera Coda’nın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı 25 Haziran KRAFTON, inZOI için Resmi ModKit Güncellemesini Yayımladı ve Mac Sürümünü Ön Siparişe Açtı 13 Haziran KRAFTON İlk Kez Steam Publisher Sale Event’e Katılarak En Kapsamlı İndirimlerini Gerçekleştiriyor 13 Haziran PUBG: BATTLEGROUNDS 36.1 Güncellemesi, ‘Hayatta Kalan’ Kademesini Sunar 12 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler